Zlati žarki

Zlati žarki - logotip

Spoštovani,

v vzgojno-izobraževalnem programu želimo vzgajati za velike vrednote, kot so: mir, pravičnost, nenasilje, kultura dajanja, kultura sprejemanja drugačnega od sebe … V središču vzgojnega procesa je otrok, največja vrednota pa ljubezen. Vrtec Sončni žarek z veseljem razvija lasten pedagoški način vzgoje in izobraževanja, ki temelji na združevanju vrednot, slovenske tradicije predšolske vzgoje in pedagogike skupnosti.

Naš vrtec trenutno obiskuje 110 otrok iz naše in sosednjih občin. V Stari Loki se nahajamo že od leta 2003 in se od tedaj ves čas razvijamo, učimo in napredujemo. Letos smo bili tudi prejemniki Srebrnega grba Občine Škofja Loka. To nas je razveselilo in nam dalo vedeti, da smo na pravi poti.

Vsak dan pa se soočamo s težavo. Ker vrtec razvija lasten program, je upravičen le do 85% subvencije s strani države. Investicije, amortizacijo ter primanjkljaj sredstev (15% +) si moramo zagotoviti sami.

Vrtec ni profitna organizacija, temveč ravno nasprotno. Vse njegovo delovanje temelji na vlaganju v otroke – v boljšo prihodnost. Ker je prizadevanje za vzgojo težko opisati z besedami vas raje povabimo k nam, da nas obiščete in spoznate! Veseli bomo vašega obiska!

Prav zato, da bi še vedno lahko kakovostno vzgajali otroke se na vas obračamo s prošnjo za donacijo.

Naš vrtec ima vedno potrebo po didaktičnem in pisarniškem materialu, po opremi (za igralnice in telovadni opremi), po opremi za vrt (igrala za otroke), tehniki (kamera, fotoaparat, računalnik, tablica …) prav tako pa tudi po finančni pomoči. Vsak eur, ki ga prejmemo, je neposredno namenjen otrokom in njihovi vzgoji ter bivanju pri nas. Veseli bomo kakršne koli konkretne pomoči.

V kolikor pa se odločite za finančno donacijo Vrtcu Sončni žarek,  to lahko storite na več načinov

 

ZLATI ŽARKI

 

Zlati žarki ste naši zvesti prijatelji, ki skupaj z nami s srcem živite za Vrtec Sončni žarek in ste ga pripravljeni tudi finančno podpreti. Vaš prispevek je za nas neprecenljiv. Vsak prispeva, kolikor zmore. Ne bomo vas terjali, vsak evro pa je dobrodošel, saj je dan iz srca.

– Lahko nas pokličete na 04/512-6000 in nam sporočite, da bi radi postali naši “Zlati žarki”, podporni člani, zaradi katerih sploh lahko obstajamo.

– Lahko nam svojo prijavo pošljete po elektronski pošti vrtec.soncnizarek@gmail.com.

Takoj po prejetju vaše prijave, vam po pošti pošljemo poseben dopis, položnico. Lahko pa plačujete tudi preko trajnika, ki ga odprete pri vaši matični banki. Potrebujete samo številko našega transakcijskega računa: SI56 0312 8100 1174 334 in številko sklica 1403-2008. Lahko pa se odločite tudi za enkratno nakazilo v vrednosti, ki jo določite sami.

 

Iz srca hvala! Vrata našega vrtca so Vam vedno odprta! Veseli bomo Vašega obiska!

Direktor zavoda dr. Alojz Snoj

in vsi iz vrtca Sončni žarek

 

E-pošta: vrtec.soncnizarek@siol.net
Telefon: +386 (0)4 512 6000